неделя, 6 ноември 2011 г.

Кои са 5-те най-печеливши Животни в Farmville?

Farmville е земеделие социална игра на мрежата, че е направена от Zynga и тя е една от най-популярните игри за социалната мрежа Facebook. Тъй като играта е толкова популярен тук е поглед в топ 5 животни, налични на Farmville, които дават на потребителя най-много пари в най-бързия период от време.

Първият печеливш животно теле на бебето (тя може да бъде всяко теле, нормална, кафяво, розово или чужди). Можете да получите теле чрез приемане или чрез мистерия подарък. Това отнема един ден да бъде готова за прибиране на реколтата и могат да бъдат събрани за 80 монети, която работи на седмичната печалба от 560 монети. От друга страна можете да го продаде за 120 монети. Ако ви се налага да запълни един парцел с телета, то вашият седмица печалбата щеше да е 8960 монети.

Втората печеливша животното ще бъде на бика, който е вид на крава. Начин да се получи бик или чрез тайнството подарък или на разделите на Facebook ще каже някой намери бик и можете да го приеме. Тя може да се прибират за 80 монети и отнема един ден да бъде готова за прибиране на реколтата.Седмична печалба за това животно е 560 монети. Ако ви се налага да запълни един парцел с бикове, тогава седмичното печалбата щеше да е 2240 монети.Можете също така да продаде бика за 150 монети.

Третият най-печелившите животното ще бъде златното пиле. Това струва 25 монети и трябва да бъде на ниво 4 за закупуване на златни пиле. Това отнема тези дни да бъде готова за прибиране на реколтата и могат да бъдат събрани за 64 монети, които дава седмична печалба от 448 монети. Ако ви се налага да се запълни един парцел със златни пилета, тогава седмичното печалбата щеше да е 7168 монети. Златното пиле също могат да се продават за 20 монети.

Четвъртият най-печелившите животното ще бъде черно пиле. Тя струва 15 монети, за да купуват и също ще трябва да бъде на ниво 4. Това отнема 23 часа, за да бъде готова за прибиране на реколтата и могат да бъдат събрани за 32 монети, мъжки, които то дава на седмична печалба от 245 монети. Ако ви се налага да се запълни един парцел с черни пилета, тогава седмичното печалбата щеше да е 3925 монети. Тя може да бъде продаден за 20 монети.

В петата и последна най-печелившите животно ще бъде на Браун пиле. Тя струва 7 монети и могат да бъдат готови за прибиране на реколтата в един ден. Това КН да се събират за 16 монети, които дават седмична печалба от 112 монети. Ако ви се налага да се запълни един парцел с кафяви пилета, тогава седмичното печалбата щеше да е 1792 монети. Тя може да се продава за 20 монети.

Като бонус пиле може да произвеждат яйцеклетки, които могат да се продават и че бикът може да доведе до спокойствие бик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар