понеделник, 19 декември 2011 г.

Стъпка по стъпка ръководство за Ключови WoW Обвързване

Знаете ли, колко е важно WoW задължителен Ключът е? С лошо keybinding, вие никога няма да мине над състоянието Noob. В действителност, всеки клас в WoW, на всяка спекулация, има само една или две оптимално ключов конфигурация, който ще ви позволи да го играят на максимум.

Искате ли да знаете оптимално свързване на WoW ключ за всеки клас и спекулация в играта?

Преди да ви кажа как можете да получите игри за двама най-доброто конфигурационен ключ.настройка в WoW за вашия характер, при натискането на един бутон, е важно да се знае общи стъпки за изграждане на собствена конфигурация на клавиатурата на способности.

WoW Ръководство за Общото Keybinding

Стъпка 1. Fit най-често използваните магии и умения на първите номера на вашата клавиатура. По този начин вие ще бъдете в състояние лесно да ги удари, без дори да се движат пръстите си от клавишите за движение. В интерес на истината, от 1 до 6, трябва да слот всичките си способности с най-високия брой, или макроси, които съчетават тези способности.

Стъпка 2. Слот за всичките си главни cooldowns на писма, които са най-близо до клавишите на движението. Те трябва да бъдат: R, T, F, G, Z, X, C. Разбира се, вие може да се побере тук-важните способности, както и, но това е най-добре да запазите тези в основните 1-9 бърз бар.

Стъпка 3. Способности, които трябва да се съхраняват на цел или върху себе си, които не изискват често гласове, все още са много важни във вашата въртене на F1-F6 ключове. Аз обикновено има точки, hots или кратко киномани продължителност като резен и зарчета (мошеник) или Savage Roar (диви друид).

Разбира се, този мини-ръководство за фрези на вашите способности, по принцип трябва да се впише всеки клас и спекулация. Въпреки това, в зависимост от вашия стил на игра, и на макроси, които използвате, започваш да се направят много промени.

Знам, че това звучи досаден и това наистина е така. Не са много играчите обичат да губите часове, за които обвързват своите магии и умения, а след това за цел да тества всеки WoW ключови конфигурация само за да разберете, че е гадно.

Ето защо, аз трябва игри за двама да ви кажа за това "пряк път", който открих.

Пряк път към WoW Key Bindings и макроси на професионалистите

Elite WoW играчи по целия свят използват за едни и същи ключови автомати, защото на път да го awesomeness става дума за едни и същи за всеки клас и спекулация, когато става дума за ключови задължителен.

Така че, вярвате или не, има програма с база данни, която съдържа всички елитни keybindings там. В едно кликване на един бутон, можете просто да заредите най-добрите ключови задължителен възможно за вашия Тоон, и трябва да сте всичко е готово за спечелването на почти всеки мач на арена или резултат на болни ДПС в нападение, дори със средна предавка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар