вторник, 30 август 2011 г.

Жаба игри онлайн безплатно

Frogger Играта е сред най-известните игри в целия свят. В популярност, ние може да се сравни тази игра Pacman или дори Астероиди.

Това беше през 1981 г., че Frogger беше представен за първи път от "Сега". Играта е разработена от компания за разработка на видеоигри в Япония, известен като Konami. Сега е повече от две десетилетия от началото на играта е за първи път, но популярността му не е избледнял в какъвто и да е начин.

От старта си, играта е виждал своя списък на феновете, постоянно нараства. Въпреки това, играчите от това поколение са по-щастлив, а сега, след 30 години те могат да играят на любимите си онлайн игра безплатно. Технологично развитие и появата на Интернет е направил това възможно. Възможно ли е да получа по-добро от това като се има предвид развитието на igri s koli ?

Най-хубавото е, че идеята на тази игра е доста проста. Вие няма да намерите всякакъв вид линия на историята, каквато. В играта е всичко за жабата, която трябва да помогне да сложат от другата страна на пътя.Вашата задача, като играч, включва като жабата безопасно от другата страна, а да го спаси от всички опасности и пречки, които биха били по пътя.

В играта има много различни нива и трудности се увеличава, като ви предварително чрез етапите. Опасностите, които вие ще се сблъскате са под формата на тежък трафик, преминаващи от. Жабата ще трябва да пресичат безопасно броят на лентите, за да достигне до другата страна.Като се движите напред, пречки, ще се изправят може да включва крокодили, други животни, трупи, и вода да се удави жаба. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че имате определен период от време, за да получите безопасно в жаба.

Ако сте избрали да играете на платената версия на Frogger игра, ще имате възможност да печелите бонуси, които можете да използвате, за да получите безплатен награди. Можете да спечелите тези бонуси като улов на бъгове или да помага на друг жаба да пресичат безопасно. Това издание е всъщност много по-забавно от безплатната версия.

За да спечелите ниво, трябва да помогне на жаба да безопасно до местоназначението си. Дестинацията е тампон на лилия, което се очаква от тях другата страна на пътя. След това можете да преминете на следващото ниво, но колкото напредък през нивата, нещата започват все повече и по-трудно, с много предизвикателства, които ви очакват по пътя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар