събота, 3 септември 2011 г.

Как да започнем с онлайн игри

Ако вече сте активен играч на видео игри, тогава вие вероятно вече знаете, на един от последните развития в света на игрите, формирането на онлайн игрите.

Опитът на играта на мрежова игра и офлайн игра са много различни един към друг. Докато игри без мрежа играят бавно се движат далеч от линейния модел, игра, интернет, отдавна са я изоставили. Освен редките търсене сюжетна линия, предлагани от повечето ролеви игри, не е началото, средата или края на играта. Вие сте свободни да започне и да играят както желаете.

Един от най-забележимите различия и да се възползват от онлайн игрите е социалният аспект. Това позволи на разработчиците на игри да променят начина, по който техните игри се играят, както и позволява на хора от цял ​​свят да се правят нови приятели в една безопасна среда. Много използването на онлайн игри като начин на поддържане на връзка с приятели у дома, или че те са се срещали на пътуванията си и да се насладите аспект за работа в екип, който показва по справедлив брой на играта в пресата.

За да запази потребителите се интересуват от тяхната игра, която се играе през интернет връзка, разработчиците често ще се освободи повече актуализации за нея, отколкото една игра, която не използва мрежова връзка. В някои случаи, няма възможност да играете онлайн игри, няма да получите никакви актуализации, освен ако бъдат открити сериозни грешки и фирмата се грижи достатъчно за нейната потребителска база, за да направите промените. Онлайн игрите трябва да се запази тяхната потребителска база силна, за да оправдае разходите за поддръжка на сървърите и наемането на персонал, за да ги поддържа, така че често ще предложат такива стимули за запазване на вашето внимание.

Свързана с много игри в интернет е активна общност. Не е необичайно за играчите да правят на приятели, че те възприемат като равни по стойност на тези, които съм срещал в други места, като например работа или училище, въпреки само говорят помежду си под формата на текст на екрана. Това важи с особена полза за тези, които могат да бъдат обвързани къща или могат да имат неприятности, приятели по време на работа или училище, поради не споделянето на общи интереси с връстниците си.

Игрални компании и разработчиците често ще рекламират нови версии на играчите, които използват онлайн портали за игри. Затова вие сте вероятно, за да разберете за нови игри, които са на път да бъде освободен по-бързо, отколкото тези, които не участват в каквато и да е форма на игри в света на онлайн. Което е добре за вас, ако искат да запазят в ноу.

Налице е също така възможността да гледат и се учат от други геймъри, които играят същата игра като вас. Докато някои наблюдения могат да бъдат от значение само за този конкретен игра, понякога неща, които можете вземете може да прехвърли към друг и да се подобри цялостната си игра опит.

Така че, ако все още не сте имали възможност да изпробвате онлайн игрови опит, уверете се направи скоро. Изберете случайна игра, която може да се играе чрез вашата интернет връзка, и вижте сами, това, което липсва на!

Няма коментари:

Публикуване на коментар