четвъртък, 15 септември 2011 г.

Спечелете много злато за Твоят Герой в света на Warcraft гнева на Краля Лич

Златото е един от най-важната суровина в играта World Of Warcraft. Без него, ще бъде в състояние да купят оръжие и други неща, които вашия характер се нуждае от играта, за да изпълни задачата и на ниво по-горе. Ако играят света на Warcraft: гнева на Lich King, после се оказва, че там са методи, които ще ви помогнат в злато, а лесно.

Така че, не дори да мисля за закупуване на злато от незаконни уебсайтове, като тази тактика ще бъде забранено още, или дори хакнат от същите хора, купува злато.

Тук са най-популярните начини, които ще ви помогнат със злато за вашия характер в света на Warcraft лесно и законно.

Първо, избора на професия среща, за неговия характер. Тези професии наистина може да помогне до голяма степен съкровище на злато в игра, която може да се използва за различни цели.

Пример за събиране на задачата е да извлечете. Инженери и миньори, ковачи в играта, за да им предоставят необходимите материали за производството на оръжия и брони, за да спомена две. За желязо и mithril, моля, посетете планините. Ако имате нужда да следите и Arcane кристали, търговия мина в Plaguelands Източна и Burning степи.

Одиране е друга професия, които потенциално могат да печелят много злато на неговия характер. Stranglethorn Vale е идеалното място да убие същества на работа, като грабливи птици и леопард.

Риболовът е друг чудесен начин да печелят пари, особено ако сте улов перли. Черни перли могат да се продават за 10 златни на стека, и Златна перла може да се продава за 30 златни. Herbalism е друг голям професия, със света на Warcraft характер може да прави. Най-висока печалба, потърсете plagueblooms в Източна и Западна Plaguelands и дух в прилежащи територии гъбички.

Професия също трябва да се среща с позицията на страните-услуги професия. По този начин, можете да използвате, за да събере материали за плавателни съдове, на различни позиции.

Alchemy и билколечение са две страхотни игри, които работят добре заедно.Alchemy се нуждае от билки, за да правят отвари и билкология е фантастична професия, за да събират билки, от което се нуждаете.

Connection кожарството одиране професия е чудесен начин да се получи злато. Можете да използвате на кожата, за да събира броня и да спестите много пари. Можете също така да продават неща, че дялове от други играчи за злато.

Както можете да видите, няма нужда да прибягват до закупуване на злато за пари в брой, за да получите злато за вашия характер. В тази работа за вашия характер, лесно можете да получите злато в нито един момент на всички. Опитайте се да овладеете професията, която той взе през август на неговия характер и се оказва, че златото е доста лесно да се направи.

Запомни тези неща и никога няма да имате никакви проблеми, спечелил злато за вашият герой в играта World Of Warcraft. Чрез тези методи, можете да сте сигурни, че в края има много време да се играят без чувство на неудовлетвореност, не в търсене на злато през август.

Няма коментари:

Публикуване на коментар