четвъртък, 8 септември 2011 г.

Избягващ Дос и упътвания

Runescape Merchanting е процес, който е лесно да се започне, но трудна за овладяване, и за разлика от много неща, както в реалния свят и в Runescape Определено има някои окончателни правила, можете да поставите в място, което означава, че сте по-вероятно да спечели повече от време, и когато правиш спечели увеличите приходите си - като Merchanter Runescape е очевидно ще бъде на върха на вашите приоритети.

Мисля, че един наистина важно нещо, да не правим, е да инвестира цялата си капитал в една точка за редица причини. На първо място, дори и ако сте добър в бране на елементи, които се издигат в стойността, която може да има 80% успех, но това все още означава, че започваш да се губят 2 в 10.Освен това, няма причина да предполагат, че тези 2 десет или тези 4 в 20 не биха могли да бъдем заедно в един ред. Чрез инвестиране може би 20-25% от богатството си, вие сте все още привеждане дома големи печалби, но не сте компрометира цялата си банка. Ако елементът драматично капки в стойност и сте инвестирали на всички ви злато, които в името на лекотата се случва да бъде 100 милиона златни, това означава, потенциално биха могли да загубят най-много, ако не всички от вашите пари. Разбира се елемент, отпадане на 90% от стойността си, е малко вероятно, то в никакъв случай не е нещо нечувано, така че първият ми не е да се уверете, че ви се инвестира само 1 / 5 от общото банковата си стойност в една всяка инвестиция.Можете да прекарате седмици, ако не за месеци, изграждане само да загубят всичко. Ако сте инвестира 20% това не е всичко, което имате толкова сте да защитиш себе си, но 20% все още е прилична сума пари, за да получат възвръщаемост за всеки, което означава, че ще остане вълнуващо за вас.

А Runescape "направи" е да се опита и да изгради онлайн присъствие и да се създаде вълнение за елемента, които сте инвестирали особено ако става въпрос за igri s motori. Когато хората искат да проверите цената на дадена позиция, те често ще проверява Runescape форуми и да разгледаме това, което хората покупка и продажба на артикули за. Това е един наистина добър начин да се прецени действителната цена на елементи от пътя, но по-важното няма нищо лошо с добавяне на ваши собствени предлага на форуми за елементите, които имаш на склад и надува цените леко. Ако вие и няколко приятели след като това във форумите, като посочва, искате да си купите елемент за 2 милиона GP вместо на 1,5 милиона. Тогава хората ще започнат да го продават на Grand борса за това, което означава, че бихте могли изкуствено тласък на цената за вашата позиция и нетните си прилична печалба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар