неделя, 4 декември 2011 г.

Рифт Игра Ниво Шапка - Рифт Макс Ниво Справочник

Ако искате на ниво възможно най-бързо и натиснете капачката на Рифт, тогава ще трябва да прочетете тази статия. В него, аз ще разкрие най-бързите начини да се удари Rift игра макс ниво!

В Rift, най-високото ниво момента можете да отидете на ниво 50. С това каза, изравняване в Rift всъщност не е линейна. Всеки път, когато ниво, вие получавате малък тласък Stat, но всъщност не научат нови умения.

Всяко ниво ви дава с 1-2 точки опит, които можете да поставите в си душа дървета. В зависимост от където можете да поставите точките си зависи от това какви способности отключите. Например, точен стрелец Shot Marksman е отключена от 8 точки в дървото на Marksman душа, независимо от нивото.

Както вече споменах, не се получи в действителност 1 точка умение на ниво, понякога получавате две. Уловът с това е, че можете да слагат само по 1 точка за ниво в едно единствено дърво душа. Тези допълнителни точки душата ви принуждава да се използват най-малко двама души, когато изграждането на решителен характер Rift.

Макар че има много различни начини да печелят точки опит на ниво нагоре, някои пътища са определено по-бързо от други. Един от най-бързите начини на ниво нагоре в играта е да участва в Rift събития и нашествия.

Понякога, когато вие стоите по цял свят, небето ще потъмнее и голям брой врагове ще нахлуе в района. Не може да има често се 10-20 нашествия в едно и също място. Всеки път, когато победи инвазия, обикновено получават точки опит, които са равни на побеждавайки около 3 или 4 чудовища на вашето ниво.

В резултат на това можете да спечелите хиляди точки опит, когато сте в голяма група, която се бори срещу нашествия. По време на инвазията събития се уверете, че да получите в обществена група и да намерят 20 RAID човек, така че можете да спечелите много точки опит.

Освен това, PvP ежедневника предлагат много точки опит (много повече в сравнение с типичните куестове). Ако можете да вземете няколко дневна PvP куестове (намира се в светая или Меридиан) и да си спечелите мач, можете да спечелите една и съща сума на опит като няколко реалния свят търсения в половината от времето!

Освен това, борейки се с други играчи в PvP не предлага някои точки опит (като се спечели мач Warfront), така че когато се комбинират с ежедневници, Първи в ежедневието си победа, е важно бързо изравняване.

С това каза, е типичен система за търсене, което може да ви отведе на капачката на Rift ниво. Търсения са много лесни за следване и има изобилие от тях, така че ако нямате желание да се борим срещу враговете на Рифт или други играчи, можете лесно търсене на ниво от максимум 50.

Няма коментари:

Публикуване на коментар