събота, 10 декември 2011 г.

Защо да бъдеш StarCraft 2 Хакер не е полезно - за опасностите от хакерство и мамене в Starcraft 2

StarCraft 2: Wings на свободата е имала огромния брой продажби от излизането си. Въз основа на оригиналната игра StarCraft, Blizzard направи продължение, което е удовлетворило феновете на старата игра, и представи серия на изцяло ново поколение на геймърите. Наред с подобрения и подобрения в играта, продължението също включва подобрени системи за анти-мамят. Всички мултиплеър мачове и игри се играят на сървърите на Battle.net 2.0 само.

Това дава Blizzard пълен контрол над това как се играе онлайн игра, в много по същия начин, че Modern Warfare на Activision и Infinity Ward 2 не се предназначени за сървърния софтуер. Тези характеристики го правят доста трудно да бъде успешен StarCraft 2 хакер.

Всеки, който е играл мултиплейър игри с мотори на Steam мрежа, знае, че Valve Anti-мамят система е доста неприятен за хакери. Което е нещо добро. Steam позволява на хакери да се измъкне с използват незаконни мами и хакове за определен период от време, преди за забрана и за преустановяване на на техните сметки.

Това на практика блокира всичките им игри по сметката, че Steam от достъп до интернет. Blizzard направи подобно нещо, което по средата през 2010 година. Над 5000 потребителски сметки Blizzard са забранени или са прекратени, след акция на хакове и мами, да се използва онлайн по време мултиплейър игри.

Blizzard взеха въпроси, една крачка напред, чрез зареждане на StarCraft 2 хакери, които се развиват, продават и разпространяват незаконни хакове за играчи от цял ​​свят. Blizzard използва EULA като основа за съдебни действия срещу две канадски и един перуански хакер. Всеки, който разработва или продава модифицирания изходен код на игри без разрешение, е виновен за интелектуална кражба.

Blizzard е в състояние да тече делото чрез съда в Лос Анджелис, вместо да се налага да работи със съдилищата в чужбина. Като игра хакер просто не си струва. Всеки победи, които се натрупват, са фалшиви и измамниците не могат да остават неразкрити дълго. Ако ви хакнат за печалба, от продажбата на пукнатини и мами с други играчи, вероятно ще свърши в съда. Вместо просто да се насладите на играта, тъй като е и купи водач, ако наистина искате да подобрите вашите умения за игра.

Искате ли и Вие да достигне ниво на Diamond, както и да бъде един от най-добрите? Ако искате да спечелите, когато играете Starcraft 2, тогава ще трябва да си ръце на ръководството, че използвате най-добрите играчи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар