вторник, 13 март 2012 г.

Романтичен на Създателя Създайте своя собствена любовна история

През много векове хората са създаване на любовни истории за класирането им на романтично настроение. Независимо дали планирате дата, уютна вечер с любовника си, или има повод Деня на Свети Валентин, може да искате да получите по-подготвени духовно, за да споделят любовта си с любимия човек.Като има предвид, че кутиите с шоколадови сърца, пухкав плюшени мечки, свежи цветя и сладък колоритен "Свети Валентин" винаги е била и винаги ще остане една добра възможност за повишаване на романтично настроение, защо да не се поглезите - а може би и вашия любим човек - с нещо по-различно за промяна?

Играйте тази хубава очарователна игра, и може би ще откриете игри за двама в себе си цяла гама от нови таланти, че на един мач-мейкър (за определяне на две сърца заедно), на опитен жених (преподаване момче как да се получи мечтата си момиче доволен ), на романтик (създаване и повторно създаване на своя собствена любовна история), привърженик на вуду ... О, може би ние не трябва да раздрънквам, като за последния, като повече от половината от очарованието на тази игра се определя в неочаквани обрати на събитията. В зависимост от това каква последователност на компоненти изберете за вашата любов смес!

Сега, мисля, че добре и да се опитаме да отговорим на въпроса - какви са компонентите на една добра история за любов? Някои биха казали, двама влюбени са всичко, което е наистина отнема. За други материални неща, би имало значение - като например коли, скъпи излети, диамантени пръстени ... Романтични природи за игри за двама най-вероятно ще спомена любовни стихове, бели гълъби, пикници, песни "само за две", първата целувка, за първата нощ заедно, и т.н. ...

Е, в тази игра ви се предоставя на цветя семена, добре украсени яйце, една книга, Купидон лък, парчета дърво, някои инструменти, телевизор / компютър и чук.Смятате ли, че тези обекти не са нещо, което бихте направили добра романтична история от? Просто да играете тази игра, и ще видите колко погрешно може да бъде!

Тези съставки се смесват заедно в "любовен еликсир", и в зависимост от поредността на съставките, които се добавят в своя романтика, че историята ще се развие по различен начин! В крайна сметка, ще стигнете до извода, че това, което ви е бил даден в началото на играта, са в действителност всички съставки, необходими за една прекрасна романтична приказка, за да се сбъдне! ...

Може да обича винаги да пребивават в сърцето си, в живота си и в отношенията си с другите! Защото това е мястото, където принадлежи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар