понеделник, 26 март 2012 г.

Worgen способности и черти - силни способности и черти, които трябва да знаете

Сега искам да знаете тайните за това как да равнище бързо и да получите треска за злато, че трябва Когато овладеете тези черти, WOW ще бъде просто разходка в парка за вас. Това са силните черти и способности на Worgen, уверете се, че за да ползвате всички способности до пълния си потенциал. Работещи дивата природа - Като Трол военачалник, вие сте като на силна възбуда. 6.

Когато сте в битка, се уверете, че да бъдат по формата на вълците, защото това е вашата борба форма. 5.two форми - Както играя този герой, вие ще имате способността да се превръща в човек или вълк. Експлоататор - Одиране на способността на Worgen ще се подобри с 15 и вие ще бъдете в състояние да увеличи .5 секунди по-бързо. 4.

Това ще ви даде огромно предимство, особено когато сте преследва враг, чиято HP се изчерпва. Darkflight - Тази възможност ще ви даде увеличение на движение на скорост от 70% за 10 секунди. 3. Viscousness - Като ви атакуват противника си, критични шансовете са се увеличили с 1%.

2. Това е много полезно, особено когато този тип на характера е едно меле тип. Аберация - Тази уникална способност намалява евентуалните последици от проклятия и болести вълка получава с 15%. Група Worgen има силни способности и черти, които един геймър трябва да знаете за него или нея да доминира и да играе гладко в света на Warcraft; 1.

Защо те се считат за един от най-добрите групи в WOW? Но какви са толкова специален за този клан? Оборудват с добри възможности за сила и пъргавост, този топ куче служи за да бъде най-свиреп група по WOW днес. Worgen се считат за вискозни клан онлайн играчи, които харесват меле стил на игра със сигурност ще ползват тази група.

Но подобно на всички други нови кланове, играчите трябва да правят изследвания, за да играят играта по-бързо и гладко. Както състезанието обещава да бъде много вълнуващо и геймърите по целия свят, няма да бъдат разочаровани. Светът на Warcraft въвежда 2 нови раси в Cataclysm, "таласъми и на Worgen".

Няма коментари:

Публикуване на коментар